Vi er Nautilus Sjø

Nautilus Sjø ble etablert i år 2006, og er et datterselskap i Kystrederiene.

Vår målsetting er  å være et ledende maritimt selskap, som leverer tidsriktige tjenester og produkter til den maritime næringen. Innovasjon, og kvalitet i alt vi gjør skal være gjennomgående i Nautilus Sjø.

Vi skal hele tiden søke etter å skape nye tjenester og produkter, slik at vi er i stand til å tilpasse oss endringer i markedet, og behovet til våre kunder.

Med Kystrederiene i ryggen står vi samlet om å bidra til bedre sikkerhet for personellet, materiellet og det maritime miljøet, samt økt kvalitet på produksjon og leveranse.

Ansatte

Rune Blankholm

Daglig leder
918 67 318
rune@nautilusism.no

Rune er utdannet maskinsjef, og har mange års erfaring på sjøen. De siste 20 årene har han jobbet i ulike stillinger innenfor sikkerhet og kvalitet i et av Norges største, og mest komplekse rederi. Rune har også utdanning innenfor fagområdene revisjon, risikohåndtering, kultur, endringsledelse og maritim juss.

Johan Løberg

Senior rådgiver
951 50 280
johan@nautilusism.no

Johan er utdannet maskinsjef, og har tidligere mange års erfaring på sjøen. De siste 20 årene har han jobbet som sikkerhetssjef i et av Norges største og mest komplekse rederi, samtidig som han har tatt en mastergrad innenfor risikostyring og sikkerhetsledelse.

Johan arbeider blant annet med ISM, ISPS, MLC dokumentasjon, samt revisjon av rederier og fartøyer. Han har også lang erfaring innenfor kursvirksomhet, endringsledelse og kulturbygging.

Stian Johannessen

Konsulent IT
459 11 429
stian@nautilusism.no

Stian har bachelor innenfor økonomi og IT-ledelse. Han har mange års erfaring innenfor brukerstøtte i komplekse organisasjoner.

Stian arbeider blant annet med brukerstøtte, forbedring og videreutvikling av alle våre tjenester og produkter.

Robin Lee Lange

Konsulent / Fullstack utvikler
479 09 198
robin@nautilusism.no

Robin har bachelor innen datateknologi, og petroleumsteknologi.

Robin arbeider blant annet med programmering, brukersupport og kursvirksomhet.

Arvid Christian Aalvik

Advokatfullmektig sjørett/arbeidsrett

Arvid har master i rettsvitenskap, og er rådgiver innenfor fagområdene sjørett og arbeidsrett.

Ørjan Rykkje

Økonomisjef

Ørjan er økonomisjef og har i hovedsak arbeidsoppgaver knyttet til budsjett, regnskap og fakturering.

Lena Kristoffersen

HR – og administrasjon

Lena er udannet innen økonomi og administrasjon, har bred erfaring fra ulike bransjer.

Andrine Kleiven

Prosjektleder Maritim kompetanse

Andrine har en bachelor i Shipping Management og tar nå en master i Ledelse. Andrine har ansvar for området kompetanse, utdannelse og likestilling.

Remi Steen

Konsulent / Fullstack utvikler

Styret

Oskar Grimstad

Styreleder

Oskar er fra Hareid i Møre og Romsdal. Han er tidligere stortingsrepresentant for FRP med fokus på miljø/energi og næringssaker, og har lang politisk erfaring. Han har tidligere vært styreleder i Fjord 1 MRF, styremedlem i selskap som Fjord1 Nordvestlandske, Innovasjon Norge Møre og Romsdal samt Representantskapet Norges Bank m.m.

Tor Arne Borge

Styremedlem

Tor Arne er administrerende direktør i Kystrederiene og har tidligere hatt lederjobber innen luftfart, industri og skipsfart.

Nils Tore Ø. Melingen

Styremedlem

Nils Tore Øpstad Melingen, driver rederiene Biofeeder og Lighthouse Shipping, som henholdsvis frakter fôr og stykkgods.Rederiene har hovedkontor på Austevoll.

Mary Ann Mostraum

Styremedlem

Mary Ann er daglig leder i Mostraum Holding AS, og reder i Roslagen Shipping. Rederiet opererer hovedsaklig fartøy innen transport av bulk og asfalt. De holder til på Hjelmås utenfor Knarvik i Vestland fylke.

Besøk oss

Nykirkeallmenningen 23,
5005 Bergen

Menu
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter